Het getik van de keu. De speelballen die tegen elkaar botsen. Een rode bal gepot vanuit een onmogelijke hoek. Zin in een heerlijk potje snooker? In Snooker Fair-Play staan de snookertafels al voor u klaar.

 

Zes tafels, veel spelplezier

Vergeet de cafés waarin het een uur duurt voor de enige speeltafel vrijkomt. Met zes snookertafels hoeft u bij Snooker Fair-Play nooit lang te wachten op uw portie spelplezier. Speelt u beter met een frisse pint in de hand? Bestel uw drank dan eenvoudig aan de toog.

 

Sluit u aan bij onze snookerclub

Gewoon een balletje stoten met de vrienden, of liever iets meer uitdaging? Bij Snooker Fair-Play oefent u snooker ook in sportverband uit. Onze snookerclub bestaat al 27 jaar en is dé manier om van ervaren spelers bij te leren. Graag lid worden van de club? De uitbater van Snooker Fair-Play helpt u graag bij uw inschrijving.

 

Ook op feestdagen

Bij Snooker Fair-Play speelt u ook op zon- of feestdagen een spelletje snooker. En is er een belangrijke match op televisie? Dan supportert u voor het grote scherm.

 

Zit uw werk voor vandaag erop? Spring dan binnen voor een spelletje snooker bij Snooker Fair-Play. Zonder gedoe, want uw auto raakt u zo kwijt op de grote parking naast het café.

Openingsuren

Wij zijn elke dag geopend vanaf 14u

 

Sluitingsdag: Woensdag

 Bereken route